Zomerse reclame maken door slippers te bedrukken

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het wel bedrukken. Je kunt een armband of ketting laten graveren voor je geliefde of een goede vriend met een betekenisvolle boodschap. Maar je kunt voor mensen die je helemaal niet kent ook van alles bedrukken. Je moet in dit geval altijd goed kijken naar de doelgroep en het seizoen. Deze twee hangen vaak nauw met elkaar samen. Je kunt in de zomer prima zonnebrillen bedrukken, maar als je je richt op een doelgroep van relatief rijke mensen, dan doe je deze natuurlijk geen plezier met een goedkoop bedrukt brilletje. Jonge mensen een zonnebril geven op een zomers festival is natuurlijk wel weer een goed idee. Een goed voorbeeld van een geslaagde promotieactie is de Unox muts. Deze mutsen werden in grote getalen verspreid onder de bezoekers van de Elfstedentocht in 1997. Het hele publiek was dan ook al snel oranje gekleurd en mensen in Friesland die aanwezig waren konden overal om hun heen de bekende Oranje Unox muts zien. Maar natuurlijk ging dit beeld ook heel Nederland door via de tv opnames. Me zag thuis op de buis de schaatsers voorbij komen, maar men zag in Dokkum bijvoorbeeld in het publiek allemaal Oranje Unox mutsen. Dit is een klassiek voorbeeld van een strategie waarbij alles klopt. Het is ten eerste winter, dus een muts is een goed idee. Ten tweede wordt de muts tijdens een groot evenement uitgedeeld, zodat je zeker weet dat er veel mensen aanwezig zijn. Ten derde is het een evenement dat ook op tv komt en dus komt je bedrijfsnaam ook de huiskamers binnen van de tv kijkers. Als het zomer is kun je geen mutsen verspreiden, maar je kunt bijvoorbeeld wel slippers bedrukken. Slippers zijn een goed voorbeeld van een zomers artikel. Andere zomerse artikelen die je zou kunnen bedrukken zijn bijvoorbeeld:

  • Petjes of hoedjes
  • Strandballen
  • Zonnebrillen
  • Badlakens

Je hebt in de zomer dus allerlei mogelijkheden om je bedrijf te promoten met promotiemateriaal. Als je slippers wilt bedrukken, dan is het wel handig om dit te doen bij een bedrijf waar je dit voor een lage prijs kunt regelen. Hoe lager de prijs, des te meer slippers je bedrukken kunt. Hoe meer slippers je kunt bedrukken, des te groter het effect. Dus als je slippers wilt bedrukken, dan kun je terecht op de website van promoboer.nl. Hier kun je alle bovengenoemde zomerse artikelen bedrukken. Maar natuurlijk kun je hier ook terecht voor winterse promotieartikelen en artikelen die je het hele jaar door kunt verspreiden. Kom dus snel eens langs op de site van promoboer en ontdek voor jezelf alle mogelijkheden.

Eenvoudig online slippers bedrukken doe je via promoboer.nl

Als je op zoek bent naar een voordelige optie voor het maken van promotiemateriaal, dan ben je bij Promoboer zeker aan het juiste adres. Je kunt hier een hele voorraad slippers laten bedrukken. Uiteraard kun je zoals gezegd ook allerlei andere artikelen laten bedrukken. Het is dus maar net wat je doelgroep is of welk evenement je wilt promoten. Mocht je inderdaad slippers willen bedrukken, dan kun je alles van A tot Z online regelen. Je kunt dus ook gewoon je eigen ontwerp doorsturen. Vervolgens kun je via de gratis proefdruk zien hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Daarna kun je een bestelling plaatsen van 500 stuks of meer.

Kom naar de site voor meer informatie

Heb je meer informatie nodig of heb je een specifieke vraag, dan kun je vaak het antwoord vinden op de site. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je ook altijd contact opnemen.

Lees meer…