Voetreflexzonetherapie helpt bij diverse lichamelijke klachten

Hebt u last van allerlei vervelende lichamelijke en/of geestelijke kwaaltjes? Zit u niet zo lekker in uw vel maar weet u niet zo goed wat u daar tegen moet doen? Bent u al regelmatig bij de huisarts geweest maar kan hij u ook niet echt verder helpen? Probeer dan eens voetreflexzonetherapie uit. Want deze alternatieve geneeswijze is ideaal voor allerlei ziektes. Bij deze voetreflexzonetherapie gaat men ervan uit dat er drukpunten onder uw voeten zitten die corresponderen met de organen, de spieren en het zenuwstelsel in uw lichaam. Door de voeten te behandelen, dus door ze te masseren, kunnen we ook de corresponderende lichaamsdelen behandelen en zodoende de klachten behandelen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan bent u bij massagepraktijk-alphen.nl aan het juiste adres. Mocht u in de buurt wonen dan moet u zeker eens langsgaan voor een voetreflexzonetherapie behandeling. Mocht u sceptisch zijn, en dat recht hebt u vanzelfsprekend, dan kunt u de uitleg op de website nog eens doornemen. Zo vindt u er een handige lijst met klachten die dankzij voetreflexzonetherapie verholpen kunnen worden. Dankzij de massage van deze drukpunten wordt de doorstroming van zowel bloed, lymfe als energie verbeterd. Blokkades worden opgeheven en het kan daardoor zijn dat u zich kortstondig zieker voelt. Maar dat is het genezingsproces dat eindelijk optreedt, u zult dit na een voetreflexzonetherapie vooral bij lichamelijk klachten merken. Maar na enkele dagen zult u zich als herboren voelen en hopen we dat u iedereen in uw omgeving wijst op deze geweldige techniek!

Ook mentale problemen verdwijnen met deze voetreflexzonetherapie

Hebt u last van een burn-out, lijdt u erg veel aan stress of hebt u zelfs te kampen met een depressie? Ook dan kan voetreflexzonetherapie soelaas bieden. Natuurlijk gaat het er niet alleen maar om dat u zich nu in het heden weer goed voelt. U moet ook aan uzelf blijven werken. Ga op zoek naar de oorzaken van deze mentale problemen en los ze op. Maar om u nu bij te staan kan voetreflexzonetherapie absoluut zijn vruchten afwerpen. Beschouw het als een goede vorm van ondersteuning. In die zin is het een uitermate gezonde variant van antidepressiva. Op de site vindt u een waslijst aan problemen die ook u kunnen overkomen. Misschien herkent u zich er wel in en hebt u al heel wat ogenschijnlijke oplossingen geprobeerd. Werkt niets? Maak dan eens een afspraak. Een aantal voorbeelden van aandoeningen die we grotendeels kunnen verhelpen zijn:

  • Rug-, schouder- en nekklachten,
  • Stress en chronische vermoeidheid,
  • Bekkeninstabiliteit,
  • En incontinentie dan wel darmklachten.

Naast voetreflexzonetherapie bieden we ook allerlei andere massagevormen aan. U kunt daarbij denken aan onder andere:

  • Reiki,
  • Thaise yogamassage,
  • Dry Needling,
  • En speciale massages bij kanker

We bieden u tevens allerlei vormen van massages aan

Ziet u voetreflexzonetherapie wel zitten? Of wilt u liever een andere massage volgen bij ons? Neem in dat geval eens contact met ons op. U kunt bellen en mailen en u kunt ook bij ons langslopen om meer informatie op te vragen. Het filiaal van Pravoma in Alphen aan den Rijn is op maandag tot en met vrijdag geopend en ook op zaterdagochtenden bent u welkom, met uitzondering van de eerste zaterdag van de maand. Op de site vindt u alvast de tarieven. Doorgaans hebt u aan 1 à 2 behandelingen genoeg, maar dit is sterk afhankelijk van de therapie- of massagevorm die u kiest net als de ernst van de klachten. Mochten we het idee hebben dat voetreflexzonetherapie niet afdoende is, dan zullen we daar eerlijk over zijn en u andere technieken aanbevelen en u wellicht ook naar de huisarts sturen.