Rugtraining inzetten tegen rugklachten op het werk

Als werkgever is de gezondheid van uw bedrijf van groot belang. En om daarvoor te zorgen is een goede gezondheid van de werknemers essentieel. Niet alleen omdat het voor henzelf prettiger is, maar ook omdat er dan minder ziekteverzuim is en u goede resultaten kunt boeken. Helaas is rugpijn een van de veelvoorkomende obstakels richting een succesvolle bedrijfsvoering. Rugtraining kan dan uitkomst bieden! Rugklachten worden voornamelijk veroorzaakt door een verkeerde houding tijdens het werken. Mensen ontwikkelen daardoor veel spanning in de rug en op een gegeven moment gaat het pijn doen. Na een poosje kunnen de klachten zelfs zo hevig worden, dat men de werkzaamheden tijdelijk moet onderbreken. En daar zit u als werkgever natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig kunt u iets veranderen! Kies daarom vandaag nog voor een goede rugtraining van de firma Step. Want dankzij een effectieve training kunnen de rugspieren getraind worden, waardoor de rug minder snel overbelast zal raken. Op het gebied van rugtraining hebben wij werkelijk voor ieder wat wils. Niet elke bedrijfssector kent dezelfde fysieke aandachtsgebieden en daarom passen wij onze trainingen aan op uw bedrijfsactiviteiten.

  • Voor kantoren hebben we een speciale methode ontwikkeld om aan een goede zithouding te werken, omdat er veel computerwerk wordt gedaan
  • Voor aannemers hebben wij een programma opgesteld dat er vooral op gericht is om tilwerkzaamheden goed uit te voeren, dus door de knieën gaand, in plaats van door voorover te buigen.

En als u een rugtraining wilt hebben voor andere doeleinden, dan staan wij te allen tijde voor u klaar om een training geheel op maat te maken voor uw bedrijfswerkzaamheden. Wij hebben zeer veel ervaring op dit vlak en kunnen u dan ook als geen ander van dienst zijn.

Onze rugtraining is betaalbaar

Het is zo klaar als een klontje dat u beter niet voor een van onze concurrenten kunt kiezen. Bij ons bent u een stuk beter af! Wij bieden namelijk de meest hoogwaardige en effectieve rugtraining aan van het hele land. Voorts zult u bij ons niet voor hoge kosten komen te staan, niet als u de rugtraining bij Step komt volgen en ook niet als wij u op kantoor komen assisteren. Wij blijven aantrekkelijke tarieven hanteren, waardoor u geen dief hoeft te zijn van uw eigen portemonnee. Al met al heeft u geen enkele reden meer om niet voor ons te kiezen. Twijfel daarom ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om dit ook daadwerkelijk te doen. Investeren in een rugtraining zal u beslist geen windeieren leggen!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Als u meer wilt weten over onze aanpak van de rugtraining, dan verwijzen wij u graag naar onze website. Dit is step.nl. Hier kunt u een goed beeld krijgen van wat wij zoal voor u in petto hebben. Als u ondanks de uitgebreide informatie op onze site en in deze tekst nog vragen heeft over ’t een of ’t ander, dan raden wij u zeker aan om even contact met ons op te nemen. Wij zijn op vele manieren bereikbaar. U kunt ons dus bellen, mailen, of het contactformulier op step.nl invullen. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten te allen tijde voor u klaar om u te informeren, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een specifiek soort rugtraining. Schroom daarom niet en laat snel iets van u horen! Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant bij ons bedrijf. U bent van harte welkom!