Probeert u de hypnotherapie eens uit

hypnose-praktijk - hypnotherapieWellicht dat hypnotherapie ver kan brengen. Hebt u weleens aan hypnotherapie gedacht? Zo niet dan doet u er zeker aan om even verder te lezen. Deze tekst staat namelijk in het teken van de hypnotherapie. Dit betekent niets anders dan u laten hypnotiseren. Maar wist u eigenlijk wel dat u uzelf ook onder hypnose kunt brengen? Dat is wat u kunt leren bij hypnose-praktijk.nl. Meldt u zich eens aan voor een cursus. Wij richten ons voornamelijk op mensen die graag anders willen gaan leven. Veel mensen leven onder hoge stress. De werkdruk ligt hoog, u maakt zich zorgen om uw gezin of u hebt geldproblemen. Het kan tot een burn-out leiden en zelfs tot depressie. Een ander groot probleem is overgewicht. Herkent u dat probleem? Dan kan hypnotherapie de oplossing bieden. Zeker als u al erg veel diëten hebt geprobeerd maar u merkt dat u in een jojo-effect terecht komt, want dan kan hypnotherapie dat effect opheffen. We kunnen de gedachte in uw hoofd planten dat u geen hongergevoel meer krijgt als u net een belangrijke maaltijd hebt genuttigd. Want dat valse hongergevoel zorgt er bij velen voor dat ze toch weer vaak, veel en flink gaan eten. Met alle gevolgen van dien. Als u dat gevoel niet langer krijgt dan is het veel verdraaglijker en eenvoudiger om u aan uw dieet te houden zodat de kilo’s er vanaf vliegen.

Hebt u weleens aan hypnotherapie gedacht?

Zo zijn er diverse redenen om aan hypnotherapie te doen:

  • We hebben overgewicht al genoemd,
  • Net als stress. Maar ook sociale angsten kunnen wij gedeeltelijk wegnemen.
  • Hebt u een psychische verslaving zoals roken of alcoholisme? Dan zijn dergelijke verslavingen goed aan te pakken met behulp van hypnotherapie.

Dit zijn allen behoorlijk bekende aandoeningen waar veel mensen in Nederland last van hebben, misschien zelfs wel van combinaties want als u erg veel stress hebt of erg angstig bent dan grijpt u misschien snel naar de fles. Als u bij ons een cursus hypnotherapie gaat doen dan kunnen we kwade gedachtes wegnemen en er goede, positieve gedachtes voor in de plaats zetten. U merkt al resultaat na een sessie maar afhankelijk van de kwaaltjes is het wel zo verstandig om ten minste 3 sessies te volgen. Dan weet u zeker dat u een optimaal resultaat kunt boeken met de hypnotherapie. Hypnotherapie hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Zeker niet als u met ons in zee gaat. Bekijkt u daarom eens de prijslijst of neem persoonlijk contact met ons op zodat u uw klachten direct bij ons voor kunt leggen.

Lees hier alles over hypnose en wat het voor u kan betekenen

Nadat u deze vorm van therapie bent ondergaan zal u zich voor een zeer lange tijd kunnen houden aan uw dieet. Toch zal het op den duur slijten. U kunt er voor kiezen om na verloop van tijd de therapie te herhalen. Maar u kunt ook een bijzondere cursus hypnotiseren volgen zodat u dat in de toekomst op uzelf en misschien zelfs wel op uw naasten kunt toepassen. Het is niet de bedoeling dat u dit in kwaad daglicht gaat gebruiken. Hebt u hier wel oor naar? Meldt u dan snel aan voor een van de cursusdagen. U kunt dit namelijk al in een middag leren. Hypnose heeft een effectiviteit van maar liefst 93 procent. Mocht het bij grote uitzondering niet voor u werken, dan krijgt u uw geld terug. Wist u dat het maar 250 euro kost om 3 sessies bij te wonen? Bij ons bent u dan ook zeker geen dief van uw eigen portemonnee.