Probeer hypnose therapie uit in plaats van psychotherapie

hypnosepraktijk.net - hypnose therapieU hebt vast wel eens gehoord van hypnotiseren. Helaas heeft dit een slechte naam en wordt het weleens geassocieerd met kwakzalverij. Dat komt door die optredens in grote zalen waarbij iemand uit het publiek wordt gehaald om publiekelijk te worden gehypnotiseerd. Ook films en de media geven een totaal verkeerd beeld. Hypnose therapie is bijvoorbeeld een wetenschappelijk bewezen methode om u van diverse mentale klachten af te helpen. Hebt u alles al geprobeerd? Of denkt u er juist over om in psychotherapie te gaan? Wacht hier dan mee en lees deze tekst aandachtig door. Hopelijk kunnen we u ervan overtuigen dat het op zijn minst slim is om eens op onze website te kijken: hypnosepraktijk.net. Uiteraard wordt u tijdens hypnose therapie gehypnotiseerd. Maar wat is het nut van hypnose? Het is voor onze ervaren hypnotiseur mogelijk om uw onderbewustzijn aan te spreken. Dat is het bewustzijn waar u geen controle over heeft. Het is een bron van problemen want vele irrationele gedachten vloeien voort uit uw onderbewustzijn. Verslavingen en angsten verbergen zich hier en belemmeren u om een goed en gezond leven te leiden. Doet u hier iets aan! Er zijn diverse lichte mentale problemen die een grote invloed hebben op de kwaliteit van uw leven. U maakt van deze angsten een veel groter probleem dan ze zijn en dat is erg zonde. Dankzij hypnose therapie kunt u er snel vanaf komen.

Na hypnose therapie merkt u al na 3 sessies zichtbaar resultaat

Er zijn vele voordelen van hypnose therapie ten opzichte van psychotherapie:

  • Zo is het veel goedkoper dan reguliere therapie zoals cognitieve gedragstherapie.
  • Terwijl u na 3 behandelingen al van uw probleem af kunt zijn.
  • Wij werken met officiële en erkende hypnotiseurs die wel weten hoe ze uw problemen kunnen verhelpen zonder al te veel moeite.

Wilt u het eens proberen? Wacht dan niet langer maar neemt u eens contact met ons op. Dat kunt u doen door te bellen, te mailen of door het online formulier in te vullen. We doen er alles aan om u zo spoedig mogelijk te woord te staan. Want dan kunt u snel een afspraak maken bij een van onze 9 vestigingen in de Benelux. Er is altijd wel een vestiging bij u in de buurt waar u naartoe kunt gaan voor hypnose therapie. Er is niets engs of spannends aan en onze erkende hypnotiseurs creëren een prettige omgeving om de hypnose therapie sneller te laten slagen.

Hebt u hier nog vragen over? Neem dan eens contact met ons op

Wist u dat we u ook kunnen leren om uzelf te hypnotiseren? Dat heeft als voordeel dat wanneer u in een oud patroon vervalt, u het zelf weer kunt herstellen. U hoeft niet opnieuw hypnose therapie te ondergaan want u kunt de kwade gedachtes direct aanspreken tijdens uw zelfhypnose. Hypnose therapie kan helpen om af te vallen. Het kan helpen om te stoppen met roken en drinken. Het kan ervoor zorgen dat u eindelijk de lift in durft te stappen of dat u in het openbaar een presentatie kunt geven. Het kan u ook helpen bij een burn-out of voor mensen die zich te veel zorgen maken. Kortom: dankzij de hypnose therapie leeft u een stuk prettiger en relaxter. En dat heeft zowel lichamelijk als mentaal een grote positieve werking. Leest u eens één van de vele getuigenissen die mensen hebben achtergelaten. Wellicht dat u ooit ook een berichtje wilt schrijven. Het is per definitie onschadelijk en de kans dat het positief uitpakt is meer dan 99 procent!