Op zoek naar een goede Osteopaat? Enschede is een goed vertrekpunt!

osteopathieterlaak - Osteopaat EnschedeHeeft u last van migraine? Lijdt u aan menstruatieklachten of andere pijnen in uw buik? Of is het juist uw rug die opspeelt, in de vorm van een hernia, pijn in de onderrug of een stijve nek en schouders? In al deze gevallen kunt u baat hebben bij de hulp van een goede Osteopaat. Enschede is een plek waar u er gemakkelijk een zult kunnen vinden, omdat deze Nederlandse plaats behoort tot het werkgebied van Osteopathiepraktijk Ter Laak. Erwin ter Laak is een van de oprichters van deze praktijk en hij is al jaren werkzaam als een veelzijdig Osteopaat. Enschede, of preciezer gezegd Stokhorst, is een van de plekken waar hij samen met zijn vrouw werkzaam is. Sylvia Ter Laak-Kooijman is eveneens werkzaam als Osteopaat. Enschede is ook voor haar een van haar werkplekken. Beide Osteopaten werken echter op meerdere locaties. Ook buiten deze stad heeft men namelijk regelmatig behoefte aan een Osteopaat. Enschede is samen met Glanerburg/Eschmarke, Rijssen en Holten het werkgebied van dit Osteopaten duo. Bent u benieuwd voor welke klachten u terecht kunt bij de Osteopaat? Enschede hoeft u dan niet per se te bezoeken. Op de website van de praktijk vindt u namelijk veel informatie over de behandeling die geboden kan worden door een Osteopaat. Enschede is hiervoor wel een bezoek waard, zoals u snel zult zien als u deze pagina bezoekt. Deze link brengt u er snel naartoe: http://www.osteopathieterlaak.nl/. De pagina biedt meer informatie over de twee Osteopaten, maar ook over onder andere tarieven en vergoedingen die op de behandeling van toepassing zijn. U kunt ook online een formulier invullen als u meer informatie wilt. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld door een van de behandelaars om de mogelijkheden te bespreken. Wilt u nog niet meteen een bezoek brengen aan de website? Dan kunt u ook verder lezen in de volgende alinea. Hier hebben we de belangrijkste wetenswaardigheden over de praktijk namelijk voor u op een rijtje gezet, zodat u in een oogopslag een goede indruk kunt krijgen van wat u hiervan kunt verwachten. Lees snel verder!

Osteopaat Enschede en omstreken – waarvoor kunt u terecht?

U bent op zoek naar een veelzijdige Osteopaat? Enschede is uw woonplaats? Dan heeft u het getroffen! u bevindt zich dan namelijk precies in het werkgebied van beide Osteopaten die verbonden zijn aan Osteopathiepraktijk ter Laak. Woont u niet in deze stad, maar bent u wel op zoek naar een Osteopaat? Enschede is gelukkig niet de enige locatie waarop deze Osteopaten werkzaam zijn. Ook in Holten, Rijssen en Glanerburg/Eschmarke kunt u bij hen terecht, voor behandeling van onder andere de volgende klachten:

  • Migraine
  • Menstruatieklachten
  • Buikpijn
  • Rugklachten
  • Klachten aan het bekken
  • Nek- en schouderklachten

Holistische behandeling van uw klachten

Osteopathie is een holistische behandelwijze, die klachten aan bepaalde lichaamsdelen niet los zit van het lichaam als geheel. De botten worden hierbij als uitgangspunt genomen: in het bijzonder de wervelkolom. Door deze te behandelen kan een Osteopaat de doorbloeding naar andere lichaamsdelen verbeteren, wat vaak de klachten vermindert of zelfs helemaal doet verdwijnen. Doordat de wervelkolom met het hele lichaam verbonden is, kunt u dus voor alle bovengenoemde klachten terecht bij de Osteopaat. Enschede heeft het maar getroffen met een praktijk als Ter Laak! De twee Osteopaten die er werken, behandelen zowel mannen als vrouwen, maar ook kinderen en zelfs baby’s. Iedereen kan baat hebben bij deze holistische behandeling. Bezoek de website voor meer informatie. Wilt u persoonlijk advies? Dan kunt u op de website uw gegevens achterlaten. U wordt dan zo snel mogelijk teruggebeld.