Kies voor de juiste energiezuinige verlichting met LED lampen

Voor je huis heb je uiteraard verlichting nodig. Je hebt te maken met verschillende ruimtes waar je ook weer gebruik kunt maken van verschillende soorten verlichting. In de woonkamer is het bijvoorbeeld goed om gebruik te maken van sfeerverlichting. Je wilt dus niet een paar heldere halogeenlampen in het plafond. Tevens wil je niet één grote heldere lamp die de hele kamer verlicht en je wilt al helemaal geen TL buizen in de woonkamer. Dus kleine LED lampen in de vorm van spots zijn voor de woonkamer niet wenselijk. Deze LED lampen zijn in de keuken juist wel weer ideaal. In de keuken heb je geen sfeer nodig, je hebt daar licht nodig zodat je goed kunt zien wat je aan het doen bent tijdens het koken. Wat dat betreft zijn LED lampen in de keuken juist weer een hele geschikte keuze. In de bijkeuken kun je ook prima gebruik maken van LED lampen. Dit is een ruimte waar je vaak kort verblijft, bijvoorbeeld tijdens het wassen van kleding of iets dergelijks. Vaak heb je de wasmachine in de bijkeuken staan. Hier kun je dus prima kiezen voor LED lampen of een TL buis. Helder wit licht is in ruimtes waar je de zaken goed moeten kunnen zien altijd fijn. In de badkamer wil je de zaken goed kunnen zien, maar een beetje sfeer is natuurlijk ook leuk. LED lampen zijn wat dat betreft een goede keuze. Je kunt namelijk kiezen voor inbouwspots en je hebt de keuze uit verschillende spots die beschermd zijn tegen spatwater. Voor de sfeer kun je kiezen voor LED lampen met een dimmer. Zo kun je de LED lampen volledig opendraaien als je de zaken goed moet kunnen zien. Maar als je even weg wilt dromen in bad, dan kun je het licht dimmen tot een zachte gloed, zodat je daadwerkelijk kunt ontspannen. Dat is het mooie van LED verlichting en inbouwspots. De mogelijkheden lijken eindeloos. Mocht je kiezen voor inbouwspots voor in de badkamer, kijk dan altijd goed naar de richtlijnen. Je hebt namelijk te maken met regels betreffende het soort spot dat je moet gebruiken. Als je de spot dicht bij de waterbron wilt plaatsen, dan moet het een spot zijn die spatwatervrij is. Is de spot verder verwijderd van de waterbron, dan hoeft dit niet. Dus het is altijd goed om even te kijken wat je nodig hebt, want het is bijvoorbeeld zonde om de hele badkamer te voorzien van spots die beschermd zijn tegen spatwater aangezien dit niet overal nodig is.

De verschillende mogelijkheden met LED lampen en LED verlichting

Als je op de site van pretmetled.nl kijkt, dan zie je meteen dat je erg veel mogelijkheden hebt als het op LED lampen en LED verlichting aankomt. Het mooie aan deze website eis dat al je alle producten behorend bij die opties ook gelijk kunt bestellen. Zo kun je bij pretmetled.nl onder andere terecht voor:

 • Standaard inbouwspots
 • Badkamer inbouwspots
 • LED buizen
 • Service artikelen
 • Schakelmateriaal
 • Gereedschap voor het boren van gaten voor de inbouwspots

Je hebt dus een compleet assortiment en hoeft verder niet voor additionele artikelen te winkelen bij een andere webwinkel.

De voordelen van pretmetled.nl

Als je bij een webwinkel bestelt, dan heb je altijd te maken met enkele voordelen en dat is bij Pret met led natuurlijk niet anders. De voordelen van pretmetled.nl zijn:

 • Gratis verzending
 • 30 dagen recht op retour
 • Telefonische klantenservice
 • Uit voorraad leverbaar
 • Beveiligde betaling

Verder zie je op de site het Webshop Trustmark logo en dat betekent dat je te maken hebt met een betrouwbare webwinkel.  Lees meer