Hebt u snel het telefoonnummer van ANWB nodig?

Telefoon klantenservice 0900-0606 | ANWB

De ANWB heeft in 2017 vrijwel alle praatpalen in Nederland verwijderd. Dit iconische apparaat is overbodig verklaard door de minister. En daar valt zeker iets voor te zeggen nu we vrijwel allemaal met een telefoon op zak rondlopen. Misschien hebt u nog een ouderwets model zonder HD display. Zelfs dan hebt u vast en zeker een connectie met het internet. Maar als u ergens met pech staat waar geen Wi-Fi verbinding is, dan kunt u toch nog flinke problemen krijgen. Het is verstandig om het telefoonnummer van ANWB te kennen. Sla het telefoonnummer van ANWB daarom op in uw telefoon. Hebt u een ANWB-pas? Dan vindt u daar ook handige contactgegevens op. Maar als u dat pasje kwijt bent of bent vergeten om in uw portemonnee te stoppen, dan blijft u een probleem houden. Gelukkig kunt u dan het speciale telefoonnummer van nl-contact.nl bellen. Want met ons nummer krijgt u snel een medewerker van onze dienst aan de lijn. Deze medewerker kan u, waar u dan ook bent in Nederland of erbuiten, gelijk doorverbinden met het telefoonnummer van ANWB en dus met hun klantenservice. Klinkt u dat als muziek in de oren? Vergeet dan niet om na het lezen van deze tekst direct ons nummer op te slaan. Als u dan onderweg geen online verbinding kunt maken, dan kunt u in ieder geval met ons bellen en dientengevolge met de algemene Nederlandsche wielrijdersbond.

Dankzij onze service hebt u snel het telefoonnummer van ANWB te pakken

Er zijn diverse redenen waarom u het telefoonnummer van ANWB wilt hebben.

  • De meest voor de hand liggende reden is het feit dat uw auto pech heeft. Of de wagen nu op de oprit staat of langs de kant van de snelweg, u wilt dat dit probleem snel verholpen wordt en dat is waarom u het telefoonnummer van ANWB natuurlijk wilt gebruiken.
  • Misschien hebt u een totaal andere vraag? Ze hebben namelijk ook een reisbureau. Wilt u een reis boeken of annuleren? Of enkel informatie opvragen? Gebruik ook dan het telefoonnummer van ANWB maar geef aan ons aan dat u hun reisafdeling wilt spreken. We kunnen u direct doorverbinden met de correcte afdeling.
  • En natuurlijk hebben ze diverse winkels in de grotere steden. Hebt u vragen zoals hun openingstijden, adres of over producten? Ook dan kunnen we u vast en zeker accuraat van dienst zijn.

Er zijn aldus genoeg redenen te bedenken om nog maar één telefoonnummer te gebruiken, namelijk de onze, als u zich wilt laten doorverbinden met het telefoonnummer van ANWB. Wist u dat wij van vele bedrijven en instellingen in Nederland de juiste nummers en codes kennen? Dus gooi al die zakelijke nummers uit uw adresboekje of contactenlijst van uw mobiele telefoon en sla het telefoonnummer van NL-Contact vandaag nog op!

We willen natuurlijk niet dat u lang met pech langs de weg staat

Wilt u liever bellen in uw eigen tijd? Wilt u enkel het telefoonnummer van ANWB opvragen zodat u op een later tijdstip kunt bellen? Dan doen we daar beslist niet moeilijk over. U kunt namelijk ook direct het nummer mondeling van onze medewerkers krijgen en u kunt het als sms van ons ontvangen. Vergeet niet om het even op te slaan en neem in uw eigen tijd contact op. Hopelijk zien we u snel nog eens langskomen op de website. Want niet alleen vindt u er handige contactgegevens van vele diensten en bedrijven, u kunt ook uw eigen bedrijf opgeven. En ten slotte is het mogelijk om hun klantenservice te beoordelen. Geef hen 1 tot en met 5 sterren en laat een recensie achter! Lees meer…