Een maxi cosi hoes is een leuk cadeautje voor aanstaande ouders

Hebt u weleens van een maxi cosi hoes gehoord? De maxi cosi is een handig wiegje waarin u uw kind overal mee naar toe kunt nemen. De maxi cosi heeft een handvat zodat u verder geen hulpstukken nodig hebt. Wel kunt u het vaak aan een onderstel vastmaken zodat u het kunt gebruiken als kinderwagen, buggy en zelfs als autostoel. U leest het, u gebruikt het zowel binnen als buiten en het is de perfecte manier om uw pasgeboren kind mee te vervoeren. Dat betekent echter wel dat uw kind buiten komt. In de lente of de zomer is dat niet zo erg, maar gaat u in de herfst of de winter de deur uit dan moet u uw kind ten eerste warm aankleden. Ten tweede is een dekentje niet genoeg meer. Jonge kinderen hebben immers nog niet de weerstand die u hebt. Koopt u daarom een maxi cosi hoes want dankzij een maxi cosi hoes blijft uw kind optimaal beschermd tegen gevaarlijke invloeden. Denk aan het oplopen van een gevaarlijke ziekte zoals de griep. Maar een verkoudheidje kan voor een jonge baby al grote gevolgen hebben. Op onze website, babyenkinderboutique.nl, vindt u een keur aan dergelijke hoezen. Neemt u gerust eens een kijkje. Of u nu een maxi cosi hoes koopt voordat uw kind geboren wordt, als cadeautje voor een bevriend stel of na de geboorte, u kunt er wel vanuit gaan dat u slechts 1 werkdag op de bezorging hoeft te wachten.

Dankzij onze maxi cosi hoes blijven kind en maxi cosi beschermd

De maxi cosi hoes is aldus onmisbaar voor elk jong gezin. De maxi cosi hoes die u bij ons koopt is een zogenaamd “one-size-fits-all”-product. Niet alleen in de zin dat elk formaat baby in de maxi cosi hoes past, maar ook dat u deze hoes aan elke merk en model maxi cosi kunt bevestigen. U kunt daarom nooit een miskoop doen. Natuurlijk kan het voorkomen dat u iets te vroeg hebt besteld en bent u in de veronderstelling dat u een meisje krijgt. Krijgt u dan toch een zoon? Stuur dan de roze maxi cosi hoes terug en ontvang gratis een blauwe variant. Om dit te voorkomen is het wellicht verstandig om dan een andere kleur te kiezen zoals rood, beige of grijs. U hebt bij ons altijd 14 dagen retourrecht, dus mocht u door ons toedoen per ongeluk een verkeerd product hebben ontvangen, schroom dan niet langer maar stuur het direct weer terug. U kunt naast de maxi cosi hoes in combinatie met de maxi cosi voetenzak ook allerlei andere leuke producten kopen voor uw baby, zoals:

  • Babykleding voor hem en voor haar,
  • Haarverzorgingsproducten voor de jonge gevoelige huid,
  • En babyomslagdoeken en ledikantlakens.

Kijkt u ook even bij onze andere producten?

Een maxi cosi hoes hebt u snel besteld. Maak uw keuze uit onze grote assortiment en vervolg uw digitale weg. Vul dan uw adresgegevens in en ook uw contactgegevens zoals uw telefoonnummer en e-mailadres. U kunt direct het verschuldigde bedrag overmaken door gebruik te maken van een digitale betaalservice. U hebt waarschijnlijk een account bij iDEAL en/of PayPal. Zo niet dan kunt u ook met uw credit card betalen. Zoals we al zeiden verwerken we de bestellingen dezelfde dag nog en daarom hoeft u vrijwel nooit langer dan 24 uur op de bezorging van de hoes te wachten. Vergeet u ons niet te volgen via de sociale media? Want via Twitter en Facebook houden we u op de hoogte van kortingen en onze nieuwste aanwinsten. Wellicht zien we u daar!