Een erg prettige kapper in Nootdorp

Sinds kort ga ik naar een nieuwe kapper in Nootdorp en dat bevalt me uitstekend. Niet alleen is het lekker dicht bij huis, maar ze begrijpen ook nog eens erg goed wat ik wil met mijn haar. Ik heb niet het gemakkelijkste haar van de wereld. Het is nogal wat lastig in model te krijgen en met een paar kruinen op plekken waar ik ze liever niet had willen hebben ben ik steeds weer op zoek naar een nieuwe manier om mijn haar in een ander model te krijgen. Ik wil zelf controle hebben over mijn haar en niet dat mijn haar bepaalt hoe ik eruit zie. Dit heeft onder andere te maken met de manier van knippen en mijn nieuwe kapper in Nootdorp weet hier wel raad mee. Daar ben ik echt al heel lang naar op zoek geweest.

Een kapper in Nootdorp die weet hoe je moet knippen

Via kapsalon-in-delft.nl heb ik een afspraak gemaakt en zo ben ik naar deze kapper in Nootdorp toe gegaan. Het is een mooie zaak en ik voelde me er meteen erg op mijn gemak, wat toch best belangrijk is. Je gaat immers naar een kapper en dat is in mijn beleving altijd een zaak van vertrouwen. De kapper heeft de schaar in handen, dus die wil je te vriend houden. Eenmaal in de stoel van de kapper in Nootdorp begonnen we meteen een leuk gesprek. Ik legde uit dat ik van nature een beetje rossig haar heb en overal kruinen heb en dat kon de kapper in Nootdorp ook meteen wel zien. Het is erg droog en poreus haar en mijn vorige kapper, die is opgehouden te bestaan, wist daar maar matig raad mee. Verder dan wassen en knippen kwam die kapper niet. Bij deze kapper was de aanpak meteen al anders en dat heb ik laten gaan om eens te ervaren hoe een andere kapper, zonder te veel instructies, hiermee om zou gaan. Van alles kwam hierdoor aan bod:

  • Wassen
  • Knippen
  • Snijden
  • Scheren
  • Een kuurtje

We hebben zelfs besproken dat ik mijn haar zachter kon laten zijn en meer glans kon geven door mijn haar in mijn oorspronkelijke haarkleur te verven. Dit heeft een verzorgend effect, zonder dat het al te veel impact heeft op hoe ik eruit zie. Ik ben nooit zo van het verven van mijn haar geweest, maar tegenwoordig kan alles, dus ik heb mijn kapper in Nootdorp groen licht gegeven om uit te voeren wat nodig was om een goed en gezond kapsel te creëren. Iets waarmee ik voorlopig vooruit kon en wat eenvoudig in onderhoud is. Dit is absoluut gelukt en wat dat betreft ben ik heel erg tevreden met de knipkunsten van deze kapper in Nootdorp.

Voor het eerst heb ik beter handelbaar haar

Het is grappig dat er zoveel verschil zit tussen kappers onderling. Dat heeft natuurlijk met de opleiding en de interesse in het vak te maken. Maar dat mijn oude kapper nooit aan deze behandelingen heeft gedacht om mijn haar op een andere manier te benaderen is toch wel jammer. Ik moest op zoek naar een nieuwe kapper en achteraf ben ik daar nu heel erg blij om, want daardoor ben ik bij deze kapper in Nootdorp terecht gekomen. Ik heb veel meer mogelijkheden met mijn haar en het zit nu al twee weken goed na mijn laatste knipbeurt. Ik hoef er niet heel veel aan te doen en het ziet er gezond en vitaal uit. Ik heb mijn vaste kapper in Nootdorp gevonden en zal hier nog heel lang naar toe blijven gaan.