De gefeminiseerde wietzaden van een uitstekende kwaliteit

Als je een beetje kennis van wiet hebt, dan weet je dat het de vrouwelijke planten zijn die de daadwerkelijke wiet afgeven. Aan de zogenaamde mannelijke planten heb je dus eigenlijk niet zoveel. Wanneer je wietzaden bestelt, wil je dan natuurlijk ook geen ‘mannelijke’ zaden hier tussen hebben zitten, want dit betekent dat je de planten in feite gewoon weg kunt doen. Iets wat je het beste ook kunt doen. Als je mannelijke en vrouwelijke planten bij elkaar laat staan, zal de vrouwelijke plant niet de wiet produceren waar je naar op zoek bent en dus heb je ook niets aan die planten. Gelukkig hoef je daar als je de gefeminiseerde wietzaden van Free Seeds Online besteld hier niet over na te denken. Het klopt inderdaad dat deze zaden, of eigenlijk de planten waar ze vandaan komen, genetisch gemanipuleerd zijn. Het zijn de mannelijke planten die de zaden produceren en deze worden dus gedwongen om alleen maar gefeminiseerde wietzaden te produceren. Deze manipulatie verandert echter niets aan de gefeminiseerde wietzaden zelf, op het gebied van:

  • Geur
  • Smaak
  • Opbrengst

Op deze drie gebieden kun je nog steeds rekenen op een uitstekende kwaliteit. Je zult na het kweken van je eerste planten direct merken dat de kwaliteit hiervan zo goed is, dat je nooit meer anders wilt.

Geld besparen met gefeminiseerde wietzaden

Er zijn verschillende redenen waarom je ervoor kiest om bij Free Seeds Online gefeminiseerde wietzaden te bestellen. Ten eerste omdat het groeien van je eigen wietplanten veel goedkoper is dan om altijd maar wiet in een coffee shop te kopen. Daarnaast weet je precies waar de wiet vandaan komt en veel mensen vinden dit toch wel een prettig idee. Zeker als je de wiet voor speciale doeleinden gebruikt. Niet iedereen die wiet rookt doet dit om stoned of high te worden. Er zijn ook genoeg mensen die wiet gebruiken als medicijn. De speciale stof in wiet zorgt ervoor dat je dusdanig ontspant dat de pijn die je voelt (tijdelijk) verdwijnt. Het is een stuk minder heftig dan het nemen van zware pijnstillers of morfine. Veel mensen die bijvoorbeeld chronische pijn hebben of ongeneeslijk ziek zijn kiezen voor deze vorm van pijnverlichting. Als dit echter voor lange tijd aanhoudt, dan kan het prettig zijn om je eigen planten te groeien en met de gefeminiseerde wietzaden van Free Seeds Online is dat heel gemakkelijk. Als je de zaden binnen wilt gebruiken dan moet je hier wat spullen voor aanschaffen, maar dat is het uiteindelijk allemaal waard.

Meer weten over de verschillende gefeminiseerde wietzaden

Als je al op regelmatige basis wiet rookt, dan weet je natuurlijk precies wat je lekker vindt op dit gebied. Wanneer je bij de gefeminiseerde zaden op de website van Free Seeds Online gaat kijken dan zul je hier direct de namen van herkennen. Je kunt kiezen voor de zaden van een soort wiet dat je nog nooit hebt uitgeprobeerd, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor het oude en vertrouwde. Al binnen enkele weken zul jij kunnen genieten van je eigen wiet. Een ervaring apart! Weet je niet precies hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan contact op met de medewerkers van FreeSeedsOnline.com of voer een zoekopdracht in op Google. Er is meer dan genoeg informatie te vinden op dit gebied, zodat ook jij aan de slag kan met het zelf kweken van de gefeminiseerde wietzaden. Als je vandaag nog je bestelling plaats dan worden deze direct op discrete wijze naar het adres van jouw keuze verstuurt. Je kunt ze dus morgen al in huis hebben.