Dankzij cryolipolyse kunt u snel afvallen

Afvallen, er zijn maar weinig mensen die dat echt goed kunnen. Want het begint bij de wil. En is die er wel? Wilt u echt al dat lekkers naast u neerleggen? Het is wel zo verstandig maar velen vallen helaas na verloop van tijd terug. Dat komt ook door de strenge discipline die u vaak moet volgen. Het strookt niet met uw leven, u hebt er simpelweg geen tijd voor. Alles moet snel en goed gedaan worden in deze moderne tijden. Denkt u daarom eens aan cryolipolyse. Want dankzij cryolipolyse kunt u daadwerkelijk pijnloos en heel erg snel afvallen zonder daarvoor een streng dieet te moeten volgen. In principe, en dat zeggen wij van Vitality Roosendaal ook altijd, is een gezonde levensstijl van het grootste belang. Dus eet, maar geniet met mate. En nuttig vooral gezonde dingen in plaats van al dat vettige voedsel. Daarnaast is beweging, bijvoorbeeld in de vorm van een dagelijkse fietstocht naar werk of studie van beland. En wat meer sporten kan ook geen kwaad. Maar voor het zover is moet er eerst heel wat gewicht af. En dat is waar de cryolipolyse van vitalityroosendaal.nl om de hoek komt kijken. Wat is cryolipolyse nu eigenlijk precies? Het is een ingewikkelde term voor een tamelijk geavanceerde afvaltechniek waarbij vetten in uw lichaam worden bevroren. Vetcellen worden per zone letterlijk bevroren in uw lichaam, van buitenaf. Dankzij de bevriezing is het voor uw lichaam opeens veel eenvoudiger om die overtollige vetten af te voeren. En dat is dan ook wat er na die bevriezing gaat gebeuren.

Cryolipolyse is een non-invasieve behandelmethode

Wist u dat cryolipolyse per zone slechts een uur in beslag neemt en dat het geheel pijnloos geschiet? Een ander groot voordeel is natuurlijk dat u er heel snel door afvalt. Wist u dat een dergelijke bevriezing van vetcellen helemaal niet zo vreemd is? Dat er een natuurlijk afvalproces op gang komt zodat u al dat overtollige vet snel kwijt zult raken? Dus tel uit uw winst want enkel een rode plek en misschien wat blauwe plekken die snel wegtrekken zijn de gevolgen. Zones die wij moeiteloos kunnen behandelen zijn onder andere:

  • De buik waaronder de welbekende “love handles”,
  • De “banana roll”, dat is de plek tussen bovenbeen en bil,
  • De binnenzijde van het bovenbeen,
  • Armen, ook wel kipfilets genoemd,
  • En ten slotte de borsten bij mannen.

Een groot voordeel van cryolipolyse is dat er geen operatie nodig is waarbij een stuk vet wordt weggesneden. Ook liposuctie, dus wederom een ingreep met naalden is overbodig geworden. Een langdurig dieet is tevens niet langer aan de orde. Want dankzij een kuur van 3 behandelingen zal er al zichtbaar resultaat verkregen worden. Kijk maar eens naar de vele afbeeldingen op de site. Dat zijn foto’s van mensen die u al zijn voorgegaan en met goed gevolg de behandeling cryolipolyse hebben doorlopen. Uiteraard is cryolipolyse een wetenschappelijk onderbouwde en goedgekeurde behandelmethode waarmee u snel en veilig kunt afslanken.

Waar wacht u no op? Dit is de perfecte afvalmethode

Lees vooral de klantenervaringen eens door en laat na een behandeling ook een bericht achter. U kunt zich abonneren op de gratis nieuwsbrief om geen enkel nieuwtje met betrekking tot cryolipolyse meer te missen. We kunnen het ons goed voorstellen dat u nog diverse vragen hebt. Het klinkt immers haast te mooi om waar te zijn. Laat u zich dan ook goed voorlichten door even te bellen of te mailen met onze klantenservice. Hopelijk zien we u snel in onze kliniek in Roosendaal, dan kan het afvallen echt beginnen!