Bioresonantie therapie bij True Colors

Het menselijk lichaam is een waanzinnig instrument. De integriteit van het lichaam hangt samen met allerlei processen die met elkaar samenwerken. Om deze processen optimaal te laten verlopen met het lichaam in balans zijn, maar helaas raken de natuurlijke processen van het lichaam niet zelden verstoord. Dat is ontzettend vervelend, niet in de laatste plaats omdat er door deze verstoringen allerlei fysieke klachten kunnen ontstaan waar je last van kunt hebben. Bioresonantie is een therapie die je kunt aanwenden om de natuurlijk processen van het lichaam weer optimaal te laten functioneren. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Bioresonantie speelt in op de trillingsfrequentie van het lichaam. Onze organen hebben een natuurlijke trilling en als bepaalde organen hun werk niet goed doen, dan raakt die trilling verstoord. Bioresonantie zorgt dat die trillingen weer kloppen waardoor het het natuurlijk herstellend vermogen van het lichaam een flinke boost geeft. Bioresonantie is dan ook een volledig natuurlijke vorm van therapie en bioresonantie geeft bijvoorbeeld helemaal geen bijwerkingen. De therapie werkt met een BICOM apparaat dat de trillingen van het lichaam kan meten. Het bioresonantie apparaat kan ongezonde trillingen onderscheiden van gezonde trillingen. Wanneer je bioresonantie therapie ondergaat, kun je er op rekenen dat je na een half uur tot drie kwartier al weer naar huis mag. Je zult geen bijwerkingen ervaren maar het lichaam zal wel weer helemaal in balans komen. De voordelen van bioresonantie zijn:

  • Je ervaart helemaal geen bijwerkingen zoals bij gewone medicijnen;
  • De behandeling duurt helemaal niet lang. Je kunt drie kwartier naar huis;
  • De behandeling doet een beroep op het eigen herstellend vermogen.

Bioresonantie als natuurlijke oplossing

Steeds vaker zien we dat lichamen niet goed functioneren. Hoe komt dat toch? Waarom zijn er toch zo ontzettend veel chronisch zieken mensen in Nederland? Dat heeft met verschillende dingen te maken en op die vraag kan dan ook geen eenduidig antwoord worden gegeven. Er zijn echter wel allerlei factoren die een rol kunnen spelen. Dan moet je bijvoorbeeld denken aan zaken als voeding. Wanneer iemand niet gezond eet, dan zal dat ten koste gaan van de gezondheid. Bioresonantie werkt op een diep niveau om het herstellend vermogen van je lichaam te verbeteren en daarom maakt de oorzaak van de problemen niet uit. Bioresonantie gaat voorbij de oorzaken en pakt het probleem op een diep niveau aan. Daarom is bioresonantie ook zo effectief. Andere redenen waarom mensen vaak ziek worden is een gebrek aan bewegen. Het is heel erg belangrijk om voldoende te bewegen en hoewel we dat allemaal wel weten, doen we toch niet allemaal voldoende aan sport. Een andere belangrijke factor waarom het lichaam uit balans kan raken is het feit dat mensen veel spanning ervaren in het dagelijks leven. Spanning zorgt voor veel blokkades en levert veel mensen ziektes op die moeilijk te verklaren zijn. 

Contact opnemen

Mocht je zelf graag eens de dieper liggende oorzaken van je fysieke klachten aan willen pakken, dan is het wellicht een goed idee om eens contact op te nemen met True Colors. Op praktijktruecolors kun je contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je liever even willen bellen met een van de medewerkers dan is dan een mogelijkheid die je hebt. Ook kun je gebruik maken van het contactformulier dat online staat of een mail sturen. Wacht niet langer met het opnemen van contact en zorg ervoor dat je de fysieke klachten die je nu ervaart aanpakt. We willen ons ten slotte allemaal graag zo goed mogelijk voelen en lekker in ons vel zitten.