Bent u op zoek naar een advocaat strafrecht?

wsadvocaten - Advocaat strafrecht

Bent u op zoek naar een advocaat strafrecht? Kies dan voor Witlox & Snijders. Ons kantoor bevindt zich in de hoofdstad van het land en u kunt tijdens kantooruren altijd even naar binnen lopen als u vragen hebt aan een advocaat strafrecht. Wilt u graag bij ons werken? Stap dan eens op ons af, wellicht staan er nog vacatures open zoals een interessante stageplek. Maar we willen  het in deze tekst voornamelijk hebben over onze advocaat strafrecht. Natuurlijk werken er diverse advocaten bij ons bureau die allen gespecialiseerd zijn in een bepaalde strafrechtelijke vorm. Bent u opgepakt? Dan is het verstandig dat u een advocaat strafrecht in de arm neemt zodat hij of zij u direct kan bijstaan als u in hechtenis wordt genomen. De advocaat strafrecht kan een eventuele borg met de rechter bespreken maar dat is wel afhankelijk van de ernst van de overtreding of misdrijf. Als u bijvoorbeeld geen vluchtgevaar bent en als het misdrijf meevalt, dan kan uw familie een geldsom betalen zodat u thuis het proces kunt afwachten. We willen graag een goede band met u opbouwen. Het is namelijk belangrijk dat u ons vertrouwt. Of  nu schuldig of onschuldig bent, u hebt het recht op een eerlijk proces. Wellicht zijn er bepaalde redenen waardoor u een misdrijf beging en gelden deze redenen als strafvermindering of misschien zelfs wel tot vrijspraak.

Onze advocaat strafrecht kan u bij elk strafproces verdedigen

Een advocaat strafrecht hebt u vanaf het eerste moment dat u met het openbaar ministerie in aanraking komt nodig. Slaat u daarom het telefoonnummer op in uw smartphone of stop een visitekaartje van ons kantoor in uw portemonnee. Bij een aanhouding of arrestatie hebt u namelijk het recht op een telefoongesprek. U mag er wel vanuit gaan dat u de advocaat strafrecht midden in de nacht nog kunt wakker bellen. Er zijn vele vormen van misdaad zoals:

  • Geweld,
  • Wapenbezit,
  • Diefstal,
  • Fraude,
  • En Smaad.

Al deze overtredingen vallen onder het strafrecht. Wordt er een strafrechtelijk proces aangespannen dan is het zaak om uw verdediging op orde te krijgen. Vertel ons daarom precies wat er gebeurd is, wie eventueel voor uw onschuld kan getuigen en wat uw alibi is. Wij onderzoeken wat we voor u kunnen doen en stellen een zorgvuldige verdediging op. Wellicht kunnen we de rechter overtuigen van uw onschuld, misschien krijgt u een behoorlijke strafvermindering of komt u in aanmerking voor TBS. het is daarom van groot belang dat u aldus open bent naar onze advocaat strafrecht. Ook kan onze advocaat strafrecht u helpen bij diverse andere problemen zoals de schadevergoeding die u in sommige gevallen kunt eisen na detentie. En hij kan optreden als onderzoeker of deskundige.

Ongeacht de ernst van de zaak, wij staan voor u klaar

U krijgt een duidelijk overzicht van de prijzen van onze advocaat strafrecht. De prijs heeft te maken met de ernst van de situatie en met de duur waarvoor u een advocaat nodig hebt. Veel mensen kunnen dit bedrag niet betalen. Het is dan mogelijk om toch een advocaat van ons kantoor te krijgen. De rechter zal namelijk een advocaat pro deo aanwijzen. Wij worden dan betaald door de staat. Het is namelijk zo dat elke burger het recht heeft op een goede verdediging. In welke rechtszaal u dan ook terecht staat, of u nu voor de kinderrechter, kantonrechter of gerechtshof staat, wsadvocaten.nl kan u van dienst zijn. Schroom dus niet langer maar kom eens langs op ons kantoor in Amsterdam of bel ons even op. Ons advocatenteam zal u dan van begin tot eind bijstaan in deze moeilijke tijden.