Acnetherapie bij Inci huidtherapie

Acne is heel erg vervelend. Je kan er goed onzeker van worden. Vooral jonge mensen hebben er last van. In de pubertijd veranderen onze hormonen en hormonen hebben alles te maken met de ontwikkeling van deze huidaandoening. Jonge mensen op de middelbare school, schamen zich veelal voor de puistjes die ze hebben en durven letterlijk niet hun gezicht te laten zien. De mate van acne die je kunt hebben, verschilt heel erg. Met andere woorden; bij de een is het veel erger dan bij de ander. Voor wie er echt veel last van heeft, is acnetherapie een mogelijke oplossing van het probleem. Bij Inci huidtherapie wordt er altijd per patiënt naar de situatie gekeken. Dat is belang voor de acnetherapie die volgt. Hij moet op maat worden gegeven. Bij de meeste patiënten komt acne voor in het gezicht. De puistjes ontwikkelen zich vaak op dezelfde plekken. Maar sommige patiënten hebben ook last van acne op andere plekken zoals de hals en de rug. Acnetherapie is iets wat mensen aangrijpen wanneer ze chronisch lijden aan acne. Dat wil zeggen; de puistjes verdwijnen niet en er is dus sprake van een chronische ontsteking. Acnetherapie is zeer effectief. Acnetherapie werkt met hoogenergetisch licht dat zich op de ontstoken huid richt. Maar wat gaat er eigenlijk mis wanneer je last hebt van puistjes? Dat vragen veel mensen zich af die er maar niet van afkomen en nog niet hebben gekeken naar de mogelijkheden van acnetherapie. Zoals eerder al ter sprake kwam, ontstaat acne door hormoonveranderingen. Hormoonveranderingen maken dat de talgklieren van grootte veranderen. Dat betekent ook dat ze meer talg kunnen produceren die door de verandering van de hormoonhuishouding in het lichaam ook anders van structuur is. De acnetherapie kan worden ingezet als je duurzaam van je puistjes wil afkomen. Belangrijk om te weten is dat acnetherapie een pijnloze behandeling is. De acnetherapie die met speciaal licht werkt, werd ooit ontwikkeld voor de ruimtevaart om wondgenezing in de ruimte te bevorderen. Later ontdekte men dat de therapie ook kon worden ingezet voor het behandelen van acne. De voordelen van acnetherapie hebben we hier voor je op een rijtje gezet: 

  • Pijnloze behandeling
  • Effectieve behandeling
  • Duurzame behandeling 

Acnetherapie voor actieve acne

Wil je graag zelf je acne behandelen met de lichttherapie ga dan naar inci-huidtherapie.nl en leer alles over de mogelijkheden en hoe de behandeling in zijn werk gaat. Belangrijk om te weten is dat alleen de actieve acne kan worden behandeld. Veel mensen met acne hebben littekens. Ben je er dus van bewust dat de therapie enkel is bedoeld voor de ontstekingen die momenteel actief zijn in het gezicht of elders op de huid. De therapie is opgebouwd uit verschillende onderdelen waar het eerste onderdeel het wassen en scrubben van de huid is. Daar op volgt een diepere reiniging van de huid die er voor zorgt dat overtollige talg verwijderd wordt. Als de huid helemaal schoon is, wordt er fruitzuur toegepast, een serum en vitamines. 

Nazorg

Wanneer je er voor kiest om je acne aan te pakken, dan kun je ook rekenen op een goede nazorg. Je zult altijd met de juiste adviezen weer naar huis gaan, zodat je weet hoe je zelf voor je huid moet zorgen om deze gezond en stalend te houden. We willen allemaal een mooie en stralende huid en last hebben van acne is een van de vervelendste huidaandoeningen die je kunt hebben. Denk daarom zeker eens na over de mogelijkheden van een behandeling die er voor zal zorgen dat je geen last meer hebt van puistjes.